23. lokakuuta 2013

Shopping, again....

Heippa, eilen vietin todella mukavaa päivää Saksan puolella Konstanz:ssa! Lähdin kahden aikaan junalla ja palasin illalla kahdeksan maissa. Sää suosi, lämmintä oli +20 ja neulepaidassa tarkeni paremmin kuin hyvin koko päivän. Tarkoitukseni oli ottaa paljon kuvia, mutta vasta illan hämärtyessä muistin, että niitä kuviakin olisi voinut ottaa.. Mutta tulipahan nautittua täysin rinnoin iltapäivästä:) Ostoksia tein sen verran, että nyt on tosiaan pakko ostaa toinen matkalaukku ennen kuin palaan Suomeen, haha!

Joka sisustuskaupassa oli jo joulu ja kävin niissä fiilistelemässä joulutunnelmaa. Odotan niin kovasti taas joulua, että olisi tehnyt mieli ostaa vaikka mitä ihania koristeita ja valoja, mutta onneksi tyydyin vain katselemiseen, sillä muuten olisi edessä ollut yksityiskoneen osto, että olisin saanut kaikki tavarat kotiin:D Illalla pysähdyin vielä nauttimaan ihanasta juustokakusta, samaisessa kahvilassa, jossa kävin viimekin kerralla. Jos olette matkaamassa joskus Saksaan ja olette "täälläpäin" suosittelen ehdottomasti käymään Konstanz:ssa, se on todella kaunis ja mukava kaupunki.

Mukavaa loppuviikkoa!

1 kommentti:

  1. neea perhana ei pärjätä enää ilma siu neuvoja! kai piät sit taas mei tuntei ko tuut takas !! :d t.siui hanat tuntilaiset

    VastaaPoista