22. elokuuta 2013

Ka-ching!

Viikko on ollut kiireinen ja päivät pitkiä, mutta eilen kerettiin käväisemään hevostarvikeliikkeissä, kun tallille piti ostaa lisää suojia ja muuta tarpeellista, joten pääsimme myös katselemaan jotain itsellemme! Oli piristävää shoppailla, vaikkakin päivä sen johdosta venyi toodella pitkäksi, olimme liikenteessä 13,5 tuntia, ilman suurempia taukoja. Illalla ratsastin 2 hevosta, mutta kirjoitan noista ratsastus jutuista oman postauksen, ettei tästä yhdestä tule liian pitkä:)

Mutta tosiaan, ensin käytiin pienemmässä kaupassa (joka oli silti isompi kuin yksikään näkemäni hevostarvikekauppa). Siellä oli halvemmat hinnat, joten hoidin ostokset siellä! Tietenkin kaikkea ihanaa olisi löytynyt, mutta yritin parhaani mukaan rajoittaa itseäni ja ostaa vain asioita, joita tarvitsen. Heräteostoksena nuo mustat suojat keskimmäisessä kuvassa, en vaan voinut vastustaa!



 
Sitten ostoksiin, ostin itselleni syksytakin, jota lähdinkin hakemaan. Olisin halunnut Euro-Starin ruskean, mutta niissä ei ollut enää jäljellä kuin kokoa XL, joten en sellaista saanut:( Mutta sitten löysin kivan takin, joka on varmasti myös lämpimämpi, kuin Euro-Starin! Lisäksi olen pitkään haaveillut mustasta, kiiltävä pintaisesta toppaliivistä, ja nyt löysin kivan! HV Polon ja hintaakin oli vain 39e:)
 

 
Lisäksi ostin saappaille&ratsastuskengille puhdistusainetta, joka samalla säilyttää niiden värin ja paikkailee kuluneita kohtia. On kuulemma todella hyvää, en ole vielä kerennyt testaamaan:)
 
Sitten kävimme toisessa kaupassa, joka oli, no.. VAU. Katselin äsken kuvia sieltä ja tunnelma ei tosiaankaan välity yhtä hyvin.. Kaupassa tuntui, että vain samppanja tarjoilu puuttui. Paikka oli valtava ja myynnissä oli tietenkin vain merkkitavaraa, kuten Equiline,Pikeur,Freejump ja sitten löytyi mm.Marc O'Polo:n vaatteita. Hinnat olivat aika korkeita (verrattuina edelliseen kauppaan ja osa kuitenkin täysin samoja tuotteita), mutta täällä on silti halvempaa kuin Suomessa.
 






Rakastuin varsinkin noihin saappaisiin, joissa on timantit takana!
 
Sitten lopuksi vielä vähän maisemakuvia, joita napsin liikkuvasta autosta, joten laatu ei ole kovin hyvä... Kyseessä siis alue nimeltä Dinklage!
 





 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti