18. syyskuuta 2013

Day off

Moikkamoi! Minulla on ollut aivan todella työntäyteisest kaksi päivää, sillä tein myös maanantaina ja eilen tallityöt yksin ja nyt kaikki 11 hevosta olivat tallissa. Hevosmäärä ei kuulosta paljolta, mutta kun jokainen karsina putsataan kaksi kertaa päivässsä, hevoset ruokitaan, ratsastetaan, juoksutetaan jne. niin se on yllättävän raskasta! Mutta täytyy kyllä sanoa, että mieluummin minä täällä teen 6 päivää viikossa töitä, vaikka onkin välillä rankkaa, kun esimerkiksi siivoan toimistoja Suomessa:D
Tänään sain onneksi vapaapäivän, se tuli tarpeeseen, sillä nukuin tänään kymmeneen! Ensin heräsin aamulla 06.40 miettien, että mitäs sitten.. Mutta sitten pakotin itseni nukkumaan, koska oli vapaapäivä ja onneksi sain unta, koska nyt on paljon virkeämpi olo.

Aamun makoilin sängyssä ja nautin kiireettömyydestä selailemalla sisustusvinkkejä ja -kuvia. Sain järkyttävän sisustus innostuksen viime viikolla, kun Konstanzissa oli niin paljon ihania pieniä sisustusliikkeitä. Puoli 12 oli pakko nousta ylös, kun lähdimme Juulin ja Kayan kanssa syömään mäkkäriin.. Se piristi päivää huomattavasti, koska jääkaapissa minulla on tällä hetkellä jogurtti, 2 suklaavanukasta ja puoli purkkia maitoa,haha. Emme ole tällä viikolla käyneet kaupassa, kun minä lähden groomiksi kilpailuihin huomenna ja tulen takaisin sunnuntaina ja myös Juuli on huomisesta sunnuntaihin kilpailuissa Kayan kanssa. Sitten minulla onkin täällä töitä enää maanantaina ja tiistaina lähden kohti uutta työpaikkaa. Toisaalta on haikea olo, mutta odotan kovasti, että pääsen taas kouluratsastuksen pariin. On ollut mukavaa, kun on ollut kaveri täällä, jonka kanssa on voinut puhua kaikesta ja täällä suurin osa tallilla kävijöistä on meidän kanssa samanikäisiä, joten on ollut enemmän oman ikäistä seuraa, mutta uskon kyllä, että saan taas uusia tuttavuuksia uudestakin paikasta.

Maanantai iltana päätimme Juulin kanssa "leipoa" kakun, kyseessä oli siis sellainen valmiskakku, johon lisätään kermaa ja kananmunia ja paistetaan. Onnistuimme kuitenkin mokamaan ja kakku on varsin... mielenkiintoisen makuinen! Meillä ei myöskään ollut muuta kuin kattila, jossa pystyimme kakun paistamaan ja vahingossa laitoimme mm.päälle tarkoitetun tomusokerin taikinan sekaan. Oli kuitenkin hauskaa, kakun paistuessa Juuli värjäsi hiukseni, oli kivaa viettää iltaa välillä näinkin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti