11. syyskuuta 2013

@Konstanz

Eilen miulla oli vapaapäivä ja oli ihanaa, kun sai nukkua pitkään (kahdeksaan..) ja rauhassa loikoilla sängyssä selaillen instagramia ja blogeja! Aamulla siivosin asunnon ja tiskasin tiskit, sitten aloitin valmistautumisen shoppailu reissuun. Lähdin eilen puolenpäivän maissa junalla Konstanz nimiseen kaupunkiin, Juuli heitti juna-asemalle ja sieltä matkasin omin voimin eteenpäin. Hassua, kun en ole ikinä Suomessa ollut junassa, nyt täällä Saksassa olen ollut jo kahdesti, eikä se niin kamalan hankalaa ole ollut! Harmillisesti sattui sateinen ja harmaa päivä, mutta oli kyllä ihanaa päästä välillä vähän muuallekkin kuin talliin:)

Ensin kiertelin Lago nimisessä kauppakeskuksessa, jossa oli kaikkia "tavallisia" liikkeitä, kuten H&M ja Zara. Lisäksi siellä oli monia kampaamoja, kahviloita, leipomoja ja ravintoloita. Vähän kyllä ihmetytti, että miten niin monelle riittää asiakkaita, mutta ilmeisesti hyvin. Koska tosiaan oli hyvin sateista, päätin ostaa sateenvarjon, koska halusin nähdä kaupunkia. Arvatkaa vaan loppuiko sade samantien,haha! Oli ihanaa kierrellä pitkin kauniita katuja, käydä pikku putiikeissa ja nauttia vapaapäivästä. Koska pääsin isompaan kaupunkiin, oli pakko päästä (taas) syömään kiinalaiseen ravintolaan, eikä ruokaan tarvinnut tälläkään kertaa pettyä. Jälkiruuan nautin ihanassa pienessä kahvilassa, josta pystyi mukavasti seurailemaan kadun tapahtumia.

Oli kyllä todella ihana ja rentouttava päivä, nyt jaksaa loppuviikon painaa yksin töitä. Huomenna onkin kiireinen päivä, kun neljä ratsastettavaa, pari juoksutettavaa ja tallityöt. Tänään ratsastin vain yhden, Lleidan, joka on ehdottomasti suosikkini täältä tallilta, joten oli mukavaa:) Lisäksi oli pari juoksutusta, Ballerina ja Legolas.









 




 
 
 
 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti